+358 50 558 6688, info@huvilahaapsaari.fi, Haapsaarentie 21, 27800 Säkylä

Tervetuloa

Säkylän Pyhäjärven rannalla sijaitseva Huvila Haapsaari tarjoaa huoneita, joissa on tv, jääkaappi ja parveke, jolta on järvinäköala. Saatavilla on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Haapsaaren huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja niihin kuuluu oma kylpyhuone, puulattiat ja kirjoituspöytä. Asiakkaiden käytettävissä on myös mikroaaltouuni sekä teen ja kahvin valmistusvälineet, jotka sijaitsevat käytävällä.

Rentoutumista varten tarjolla on rantasauna ja -terassi, jolta on näkymä Pyhäjärvelle.

Huvila Haapsaari on monipuolinen kokous-, koulutus- ja juhlapaikka rauhallisella paikalla keskellä Säkylää. Huvilalla on A-oikeudet.

Kesähäiden ja muiden kesäjuhlien ohjelman voi suunnitella vaikka siten, että juhlat alkavat päärakennuksen salissa ja jatkuvat ohjelmalla paviljongissa. Ohjelman ja vaikkapa tanssien välillä voidaan juoda kahvit päärakennuksessa. Näin Huvila Haapsaaressa pystytään kesäaikaan järjestämään 70 hengen juhlat.

Päärakennus ja terassit

Päärakennuksen salissa on tilat n. 40 hengelle. Salista avautuu katetun ja lasitetun terassin kautta näkymä suoraan Säkylän Pyhäjärvelle. Katetulla terassilla on kesäaikaan runsaat 20 asiakaspaikkaa. Avoterassilla on vielä runsaasti lisätilaa.

Paviljonki

Kesäkaudella asiakkaittemme käytössä on Huvila Haapsaaren Kantripaviljonki, jossa voidaan järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia jopa 70 hengelle.

Koulutustilaisuudet

Asiakkaittemme käytössä on dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu. Halutessanne Huvila Haapsaaren henkilökunta avustaa sopivan kouluttajan löytämisessä.

Esiintyjät

Järjestämme tarvittaessa myös esiintyjät erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.