Tervetuloa

Säkylän Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa Huvila Haapsaaressa voit majoittua, ruokailla, kokoustaa ja kouluttaa sekä järjestää perhejuhlia.

Huvilan ravintola on avoinna etukäteen tilattuna ryhmille. Kesällä 2019 Huvilalla ei ole enää kesäravintolaa kuten aikaisempina vuosina.

Huvilalla voit majoittua hotellihuoneisiin,  joissa on tv, jääkaappi ja parveke, jolta on järvinäköala. Saatavilla on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Haapsaaren majoitushuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Huoneisiin kuuluu oma kylpyhuone, puulattiat ja kirjoituspöytä. Asiakkaiden käytettävissä on myös mikroaaltouuni sekä teen ja kahvin valmistusvälineet, jotka sijaitsevat käytävällä.

Huvila Haapsaari on monipuolinen kokous-, koulutus- ja juhlapaikka rauhallisella paikalla keskellä Säkylää. Huvilalla on anniskeluoikeudet.

Päärakennus ja terassit

Päärakennuksen salissa on tilat n. 40 hengelle. Salista avautuu katetun ja lasitetun terassin kautta näkymä suoraan Säkylän Pyhäjärvelle. Katetulla terassilla on n. 30 asiakaspaikkaa. Avoterassilla ja piha-alueella on vielä runsaasti lisätilaa.

Paviljonki

Kesäkaudella asiakkaittemme käytössä on Huvila Haapsaaren Kantripaviljonki, jossa voidaan järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia jopa 80 hengelle.

Koulutustilaisuudet

Asiakkaittemme käytössä on dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu. Halutessanne Huvila Haapsaaren henkilökunta avustaa sopivan kouluttajan löytämisessä.

Esiintyjät

Järjestämme tarvittaessa myös esiintyjät erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.